HTC Vive Özelliklerini İncele Ve Uygun Fiyata Satın Al

HTC Vive Özelliklerini İncele Ve Uygun Fiyata Satın Al

HTC Vive Özelliklerini İncele Ve Uygun Fiyata Satın Al

HTC Vive özellikleri bakımından yeni nesil PC VR başlıklarına göre biraz geride kalmış olmasına rağmen, özellikle VR oyun salonlarında halen tercih edilmeye devam ediyor. HTC Vive VR sistemi, HTC firmasının donanım gücü ve VALVE Corporation firmasının yazılım gücünün birleşmesiyle meydana getirilmiş bir VR/sanal gerçeklik sistemidir. Bir VALVE ürünü olan Steam HTC Vive için geniş bir VR oyun kütüphanesi sağlamaktadır. HTC Vive için yapılan Steam anlaşması sayesinde oyun geliştiricilerini kendisine çekmekte ve daha da gelişecek olan bir oyun kütüphanesi umut etmektedir. HTC Vive için denenmiş teknolojilerin de entegresi sağlanmıştır. HTC ve Valve firmaları gibi iki güçlü devin ortak çalışması sonucu mükemmele çok yakın bir sanal gerçeklik platformu satışa çıkmıştır. HTC Vive her ne kadar HTC Vive Pro modeli geliştirilmiş olsa da sanal gerçeklik kafelerinde ve kurumsal uygulamalarda halen tercih edilmekte ve ihtiyaçları karşılamaktadır.


 

Bilgisayar bağlantılı bir VR/sanal gerçeklik başlığı olan HTC Vive orta güçte bir oyun bilgisayarı tarafından desteklenmektedir. Yüksek görüntü kalitesi sebebi ile NVIDIA® GeForce® GTX 1060 veya AMD Radeon™ RX 480 ve eşdeğer ekran kartı gereksinimi vardır. 2 Adet  AMOLED 3.6” diyagonal ekranları ile göz başına 1080x1200 piksel (toplam 2160 x 1200 piksel) çözünürlük sağlamaktadır. VR başlıklarda önemli konulardan birisi olan çözünürlük ve yenileme hızı sayesinde VR başlıklarında alınan baş dönmesi, denge kaybı gibi durumlar HTC Vive VR başlıkları ile ortadan kaldırılmıştır. 90 Hz. yenileme hızı ile hareketlere karşı minimum sürelerde algılama ve geri dönüş sayesinde sanal gerçeklik hissini maksimumda yaşatmakta ve vücudunuzu görüntü hareket uyumsuzluğuna karşı korumaktadır. 

 

 

 HTC Vive incelemesine devam ettiğimizde, sağladığı 110 derece görüş alanı ile sanal gerçeklik gözlüğü gereksinimlerini tam karşılayarak sanal alemde gerçekçi bir deneyim sunar. 2 adet baz istasyonu sayesinde oda içerisinde 3,5 x 3,5 metre takip alanı sağlamaktadır. 70 takip sensörü ile hareketlerinizi maksimum doğrulukta sanal gerçeklik ortamına aktarır. G-sensor, jiroskop ve 70 StreamVR sensorü ile rakiplerinden daha hızlı ve geniş bir takip sağlamaktadır. HTC Vive VR oyunları için Steam VR oyunları kütüphanesini ziyaret ederek dilediğiniz oyunu seçebilirsiniz. VR gözlüğünüz aracılığı ile Steamdan oyun satın alabilirsiniz. HTC Vive Türkiye en fazla satış gerçekleştiren 360AVM ile sanal gerçeklik gözlükleri satış tecrübesinin farkını tadacaksınız. Satın aldığınız/alacağınız ürünlerle ilgili de her zaman destek alabilirsiniz.

 

 

HTC Vive fiyat ve sağladığı imkanlar ile VR alemine katılmak isteyen oyun tutkunlarının yeni nesil baş ucu ekipmanı haline gelmiştir. Sadece oyun alanlarında değil mimari ve sunum gibi birçok alanda da kullanıma imkan sunan HTC Vive en uygun ve en havalı sunumları gerçekleştirerek kurumsal faydalar elde etmenize yardımcı olacaktır. Bilgisayar ve baz istasyonları ile bağlantılarının kolay yapılması için başlıktan HDMI, USB 2.0, stereo 3.5 mm kulaklık girişi, güç girişi kabloları turuncu işaretler ile Bağlantı kutusu (link box) a bağlanmaktadır. Başlık link box aracılığı ile gerekli olan enerjiyi almaktadır. Ayrıca batarya desteği ihtiyacı yoktur. 2 adet sanal gerçeklik gözlüğü kumandası ile kablosuz haberleşmekte ve baz istasyonları sayesinde kablosuz kumandalarında hareketleri oda içerisinde kesintisiz takip edilmektedir.

 

HTC Vive satın al  linki aracılığıyla ürüne en uygun fiyat ve ücretsiz kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. HTC Vive ile ilgili 360AVM yetkilileri ile iletişime geçerek her zaman bilgi alabilirsiniz. HTC Vive Lens mesafesi ve göz aralığı ayarı özelliği sayesinde ek bir donanım gerektirmeden birçok gözlük ile kullanıma imkan sunmaktadır. HTC Vive price olarak en çok aramalara giren ürünün en dikkat çeken tarafı ise sunduğu teknoloji ile fiyat kıyaslamasında gayet uygun olmasıdır. 360AVM Türkiye sanal gerçeklik gözlükleri ve AR ürünleri tedarik tecrübesi ile 2015 yılından beri tüm sanal gerçeklik ürünlerini uygun fiyata Türkiye’de satışa sunmaktadır. Satış sonrası destek politikası ile sanal gerçeklik platformları gibi değerli malzemelerin tedarik işlemlerinde en güvenilir firma olarak sektörümüzde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Etiketler: htc vive, htc vive özellikler, htc vive inceleme, htc vive makale, htc vive fiyat, htc vive satın al, htc vive en uygun, htc vive en ucuz, htc vive sipariş, htc vive vr, htc vr gözlük, htc vr, htc sanal gerçeklik gözlüğü, htc vr gözlük
Ağustos 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR