Oculus Quest Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Quest Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Quest fiyat olarak Go modelinden biraz daha yüksek olsa da performans ve işlevsellik anlamında hakkını veren bir VR gözlüktür. Oculus Quest, Facebook bünyesine katıldıktan sonra sanal gerçeklik gözlüğü en iyisi için durmadan gelişme kaydeden Oculus firmasının ürettiği bir all in one VR oyun başlığıdır. Aslında Oculus Quest için sadece VR başlığı demek doğru değildir. Oculus Quest kablolardan arındırılmış, yeni nesil 6 Dof takip teknolojisine sahip bir sanal gerçeklik platformudur. Oculus Quest Türkiye satışını yapan 360AVM sanal gerçeklik gözlüğü görüntü kalitesi kıyaslaması yapmanıza olanak sunan web sitesi sayesinde en iyi cihaza en uygun fiyata sahip olmanızı sağlayacaktır. Oculus Quest fiyat listelerinde kampanya ve indirimleri ile rakipleri arasından kolayca sıyrılmaktadır. Peki Oculus Quest inceleme yazılarında öne çıkan noktalar nelerdir? Oculus Quest özellikleri nelerdir? Gibi sorularınızı yanıtlayalım.

 

 

 

 


 

Oculus Quest hafıza olarak 64 GB ve 128 GB modelleri ile satışa çıktı. Ne yazık ki henüz hafıza kartı desteği sunmamaktadır. Ancak oyun mağazası geliştikçe firmanın hafıza kartı desteği sağlayacak yeni modelleri çıkaracağı yönünde haberler yayılmaktadır. Oculus Quest oyunları oyun geliştiricileri tarafından her geçen gün genişletilen bir mağazaya sahiptir. Oculus Quest 64/128 GB fiyatı sağladığı yeniliklere ve teknolojisine oranla oldukça uygun seviyelerde satışa çıkmıştır. Fiyat-performans açısından en çok tavsiye edilen ürün haline gelmiştir. Oculus Quest insight takip sistemi sayesinde gerçek dünyadaki hareketlerini sanal gerçekliğe maksimum performansla aktarmaktadır. Oculus Quest’in en önemli yeniliklerinden birisi olan insight teknolojisi sayesinde VR platform hızlı bir şekilde kullanıma hazırdır.

 

 

 

Insight takip sistemi sayesinde Oculus gözetmen sistemi ile oyun alanınızın sınırlarını belirleyerek sanal gerçeklik dünyasında iken gerçek dünyada engellere çarpmanızı engelleyecektir. Belirlediğiniz oyun alanı dışına çıktığınızda başlık size dış dünyadan görüntüler veriyor ve ekranda sizi uyaran renk bariyerleri ile oyun alanı içerisinde kalarak güvenli bir şekilde oculus quest VR oyunlarının keyfini çıkarabileceksiniz. Başlık üzerinde yer alan 4 kamera sayesinde hem oyun alanınızı hem hareketlerinizi oldukça yüksek doğrulukta VR alemi ile bütünleştirmektedir. Oculus Quest kendi wifi bağlantısı sayesinde mağazadan oyunları başlığınız yardımı ile satın alıp yükleyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza canlı yayın yapabilir ya da VR başlığı görüntüsünü tv ya da telefon ekranları ile paylaşabilirsiniz.

 

 

Oculus Quest sipariş vermek isteyenlerin merak ettiği bir diğer özellik ise çözünürlük seviyesindeki gelişimdir. Oculus Quest göz başına çözünürlük miktarı 1440 x 1600 piksel olup Oculus Rift’in göz başına 1.080 x 1.200 piksel kalitesinin üzerinde bir kalite sunarak VR oyun ve video keyfini katlamaktadır. Oculus Quest Türkiye ve diğer ülkelerde distribütörlük vermeyen Oculus firması sebebi ile aracı kuruluşlar üzerinden Türkiye’ye getirilmektedir. 360AVM olarak 2015 yılından beri AR/VR tecrübemizle Türkiye’de en uygun VR gözlük fiyatları sunmaktayız. Sattığımız ürünlerin yurtdışı garanti desteği ve firmamız üzerinden verilen sürekli teknik destek hizmetlerimiz mevcuttur. Müşterilerimiz 360AVM destek hatları üzerinden diledikleri zaman satın aldıkları ürünlerle ilgili teknik destek alabilmektedirler.

 

 

 

Oculus Quest satın almak 360avm.com web sitemizden kredi kartı, banka havalesi ya da mobil ödeme ile kolayca gerçekleştirilebilmektedir. 360AVM hızlı sipariş ve satış sonrası destek hizmetleri sayesinde güvenilir bir VR satıcısı olarak sektörüne öncülük etmektedir. Sektördeki tecrübesi ve sektördeki her ürünü barındırması sayesinde Türkiye’nin sanal gerçeklik marketi haline gelmiştir. Oculus Quest deneyimini yaşamak için sipariş verebilirsiniz. Oculus Quest Sipariş verdiğiniz zaman size ulaşan kutu içerisinden 2 adet sezgisel kumanda, Oculus başlığı, Gözlükle kullanım için ara parça, Şarj aleti, 2 adet AA Pil ve kullanım ve güvenlik kılavuzları çıkmaktadır. Gözlük kullanıcısı olan oyun severler için geliştirilen neredeyse tüm gözlüklerle uyumlu gözlük ara parçası sayesinde eşsiz Oculus Quest VR deneyimi sağlanmaktadır.


Etiketler: oculus, oculus quest, oculus quest fiyat, oculus quest satın al, oculus quest sipariş, oculus quest tedarik, oculus quest türkiye, oculus quest inceleme, oculus quest özellikler, oculus quest 32 gb, oculus quest 64 gb, oculus quest 32 gb fiyat, oculus quest 64 gb fiyat, oculus quest nedir, oculus vr gözlük, oculus quest vr gözlük, oculus quest sanal gerçeklik gözlüğü
Ağustos 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR