Oculus Rift S Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Rift S Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Rift S Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Rift S fiyat  olarak VR gözlük bilgisayar kategorisinde satın alınabilir düzeyde olup, Oculus mağaza ve Steam platfromunda da binlerce VR oyun ve uygulamayı destekler. Oculus firmasının dış tasarımda Lenovo ile beraber çalışarak yaptığı bilgisayar destekli en iyi VR başlığı  Oculus Rift S ile tanışalım. Hafif tasarımı sayesinde 563 gram bir ağırlıkla oldukça rahat bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Baş bantları hız ve rahatlık için yeniden tasarlanmıştır. Arkadaki çevirmeli ayar mandalı yardımı ile başınıza tam oturacak ve en hızlı takipleriniz de dahi başınızdan çıkmayacaktır. Artırılan çözünürlük ve yenileme hızı ile rakiplerinin önünde yer alan VR sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift S 2560 x 1440 piksel görüntü sağlamakta ve 80 hertz yenileme hızı ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmaktadır. İleri-geri ayarlanabilir lensleri ve LCD ekranı ile ekran duvarı efekti oluşumunu en aza indirir ve görüntüde piksel seçiminin önüne geçer.


 

Oculus Rift S özellikleri bunlarla da bitmiyor tabi. Oculus Rift S bilgisayarınızın gücünden yararlanarak sizlere eşsiz bir VR deneyimi sunmaktadır. All in one VR gözlüklerin aksine bilgisayarınızın desteği ile gücüne güç katmaktadır. Oculus Rift S inceleme yazılarında kaydedilen fiyat performans dengesi ile listelerin üst sıralarındaki yerini uzunca bir süre koruyacak gibi duruyor. 6 eksenli takip sistemi ile hareketlerinizi VR a maksimum doğrulukla aktarmaktadır. 360 derece kafa hareketlerini takip edebilir. 110 derece görüş açısı sağlayan Oculus Rift S, 5 kamera sistemi ile oda içerisinde hareketlerinizi algılar ve belirlediğiniz oda ölçeği içerisinde kalarak güvenli şekilde oyun oynamanızı sağlar. 5 kamerası ile oyun alanındaki hareketlerinizi izler ve oyun alanından çıktığınızda ya da sınıra yaklaştığınızda sizi uyarır.

 

 

Gözetmen sistemi Oculus Rift S VR gözlüğünün geliştirdiği Oculus insight takip sistemi ile çalışmaktadır. Harici sensör yerleştirme gereksinimi bulunmaz. Oculus rift s touch controllers adı verilen oyuncu kumandaları ile oyun alanını belirler ve gözetmen sistemi sayesinde oyun alanının sınırları içerisinde kalmaya yönlendirilirsiniz. Oyun alanı dışına çıktığınızda Oculus firmasının Oculus Rift S için geliştirdiği passthrough+ teknolojisi ile gözlük dış ortam görüntüsünü gözünüze ileterek nesnelere çarpmanızı engellemektedir. Güvenli bir oyun ortamı sunmasının yanı sıra oyun alanını 3.3 x 1.5 metreye kadar takip edebilmektedir. Oculus VR fiyat farkıyla sanal gerçeklik gözlüğü aleminde yepyeni bir çığır açmaktadır. Sanal gerçeklikte fiyat-performans üstünlüğünü her zaman koruyan Oculus firması Oculus Rift S ile rakiplerini geride bırakmıştır.

 

 

Oculus Rift S VR başlığı dahili hoparlör sayesinde oyun oynarken takım arkadaşlarınızı ve oyun seslerini gerçeklik seviyesinde duymanızı sağlamaktadır. Ayrıca dileyen kullanıcılar için kulaklık girişi koymayı da ihmal etmemişler. Oculus Rift S satın al tuşu ile 360AVM Oculus Rift S ürün detayı sayfamızdan kolayca sipariş verebilirsiniz. 360AVM sanal gerçeklik ürünleri satışında 2015 yılından günümüze kadar sahip olduğu tecrübesi ile Türkiye’de VR ve AR alanında ürün tedariğinde bir numara olmuştur. Satın alacağınız Oculus Rift S ‘in gözlük kullanıcılarına yeni sunduğu göz arası boşluk ayarı (IPD) imkanı sayesinde VR deneyiminizin tadına varacaksınız. Ergonomik yeni tasarımla rahat bir kullanım sunmaktadır. Oculus Rift S fiyat indirimleri ve kampanyalarımız için 360AVM’yi takipte kalın.

 

 

Oculus Rift S PC uyumlu VR sanal gerçeklik gözlüğünün sağladığı geniş Oculus mağazası ve Steam platformu sayesinde binlerce oyunu tecrübe edebilir ve sanal gerçeklik keyfini maksimumda yaşayabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü kumandası olarak üretilen Oculus Touch Controller kumandalarının yeni versiyonları ile daha iyi kavranan ve daha hafif yapısı ile VR keyfini yorulmadan uzun saatler yaşayabileceksiniz. Oculus Connect teknolojisi sayesinde Facebook’un sahibi olduğu Oculus firması kullanıcılarına sosyal imkanları da sunmaktadır. Netflix gibi sanal stüdyolarda dizi ve film izleme keyfini VR da yaşayabilirsiniz. Oculus Rift S ile sanal gerçeklik panonuza bilgisayar ekranınızı aktarabilir ya da istediğiniz şekilde özelleştirerek kişisel sanal gerçeklik aleminizi oluşturabilirsiniz.

Etiketler: oculus, oculus rift, oculus rift s, oculus rift s fiyat, oculus rift s satın al, oculus rift s sipariş, oculus rift s tedarik, oculus türkiye, oculus rift s inceleme, oculus rift s özellikler, oculus rift s nedir, oculus vr gözlük, oculus rift s vr gözlük, oculus rift s sanal gerçeklik gözlüğü
Ağustos 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR