Sanal Gerçeklik Uygulamaları

VR İle Kış Temalı Bir uygulama

Sanal Gerçeklik Uygulamaları Nelerdir?

 

Sanal gerçeklik uygulamaları, kullanıcının sanal gerçeklik gözlüğü ve tamamlayıcı donanımlarıyla birlikte fiziksel dünyanın dışında ya da benzer ortamlarda etkileşim kurabildiği, yazılımlardır. Sanal gerçeklik uygulamaları mobil ve bilgisayar destekli olarak ikiye ayrılmaktadır. Günümüzde 3 boyutlu oyun geliştirici firmalar, kendi sanal gerçeklik oyunlarını geliştirip, ilgili sanal gerçeklik platformlarına yüklüyorlar. Markalar ise, kendi sanal gerçeklik içeriklerini fuar, etkinlik ve organizasyonlarda ziyaretçilerine deneyimletiyorlar. Bununla birlikte iş dünyasında sanal gerçeklik, insan kaynakları, (mülakat & prezentasyon), kurumsal iletişim (marka & reklam), satış & pazarlama (eğitim & sunum) ve ürün geliştirme birimlerinde kullanılmaya başlandı. Yeni bir personelin mülakat sürecinde yeterlilik testleri, işe alışma süreci, eğitim süreci sanal gerçeklik uygulamaları ile daha hızlı ve ekonomik çözümlerle sağlanabilmektedir. Sanal gerçeklik içerikleri, dijitalleşmeye açık olan kurumların bir çok alanda kullanabilecekleri fırsat niteliğinde yenilikçi çözümlerdir.

 

Sanal Gerçeklik Mobil Uygulamaları:

 

Andorid işletim sistemine sahip mobil cihazlar için Play Store da bulunan mobil uygulamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için App Store da bulunan mobil uygulamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sanal Gerçeklik Bilgisayar Uygulamaları:

 

Oculus Store   HTC Vive   PlayStationVR

 

Mobil Aplikasyonunuzu yükledikten sonra, akıllı telefonunuzu sanal gerçeklik gözlüğünüze takarak, uygulamanızı sanki içerisindeymiş gibi 360 derece vücut hareketlerinizle yönetebilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü ve akıllı telefonunuz sayesinde kendinizi oyunların, 360 videoların, 3D animasyonların, proje ve çizimlerinizin içerisinde hissedeceksiniz. Bir sonraki güne başlarken o gün nerede olmak isterseniz, kendinizi orada hissedeceksiniz.

 Fotoğraf: ictevangelist.com

Etiketler: sanal gerçeklik, sanal gerçeklik uygulamaları, sanal gerçeklik oyunları, sanal gerçeklik filmleri, sanal gerçeklik videoları, sanal gerçeklik oyun tavsiye, vr oyunlar, vr uygulamalar, vr filmler, 360 video, sanal gerçeklik haber, sanal gerçeklik makale
Haziran 14, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR