HP Reverb G2 Fiyatı, Özellikleri ve Satın Alma Yöntemleri

HP Reverb G2 Fiyatı, Özellikleri ve Satın Alma Yöntemleri

HP Reverb G2 Fiyatı, Özellikleri ve Satın Alma Yöntemleri

HP Reverb G2 fiyat performans olarak PC için VR başlığı önerilerinde ve kategorisinde en üst sırada yerini hazırlıyor. HP Reverb G2 Microsoft ve Valve’nin desteği ile geliştirilmiş bir üründür. Bilgisayara bağlanan VR başlığı HP Reverb’de yaşanan tüm sorunları çözerek sanal gerçeklik deneyimini en iyi seviyeye çıkarmaktadır. HP Reverb G2 firma tarafından “ödün vermeyen sanal gerçeklik başlığı” olarak tanıtılmaktadır. Daha yüksek konfor, sürükleyicilik ve uyum sağlayacağı vaat edilmektedir.

 

HP Reverb G2 özellikleri nelerdir ve hangi yeniliklerle gelmektedir. HP Reverb G2 fiyat açısından da muadillerine göre çok daha uygun fiyatlarla pazara çıkmayı başarmış bir ürün olduğu için birçok kişi tarafından başarılı bulunmaktadır. HP Reverb G2 Displayport ve USB-C ile bağlantı sağlamaktadır. Bilgisayarın yeterli güç veremediği durumlar için USB-C üzerinde güç sağlama avantajına sahip olması ise birçok PC kullanıcısı için oldukça büyük bir avantaj sağlıyor. HP Reverb G2 incelemesine çözünürlük ve lens özelliklerinden başlayalım. Valve tarafından yapılan özel lensler görüşün daha etkili olmasını sağlamaktadır. Ekran her iki göz için ayrı 2160 x 2160 piksel LCD panellerden oluşmaktadır. Ekran panelleri 2,89 inç boyutunda olması sayesinde daha iyi çözünürlük sağlamaktadır. Screen-door etkisi azaltılmaktadır. Valve’nin tasarladığı lensler ve tam RGB şeridi ile “mura” bulutlanma etkisinden arındırılmış daha net görüntü sağlamaktadır. 9.3 milyon piksel ile VR pazarındaki en yüksek çözünürlüğü sunmaktadır. Yenileme hızı 90hz’e kadar olması da hareket esnasında görüntünün daha akıcı olmasıyla birlikte gerçekçi bir VR deneyimi sağlamaktadır.

 

 

Kaskın yüz maskesi değiştirilebilir manyetik kumaştan oluşmaktadır. Ayrıca yüz yastıkları ve ayarlanabilir cırtcırt yer almaktadır. Hp Reverb’i andıran kayış sistemi kaskın başa tam olarak oturmasını sağlamaktadır. Lenslerle ilgili büyük bir değişiklik daha HP Reverb G2 ile sunulmaktadır. IPD ayarı yapılabilmektedir. HP Reverb için bulunmayan bu özellik ortalama göz bebeği mesafesinden daha büyük ve daha küçük ölçülere sahip kişilere de en iyi görüntü deneyimini sunabilmektedir. HP Reverb kullanıcıları için büyük bir sorun olan bu problemin çözülmüş olması net görüntünün elde edilmesi için oldukça önemli bir gelişmedir.

 

 

HP Reverb G2 özellikleri arasında içten dışa izleme (inside out tracking) sisteminde 4 kamera yer almaktadır. HP Reverb’de gördüğümüz iki kameraya ek olarak yanlarda iki kamera daha bulunmaktadır. Bu da daha geniş bir açıda takip imkanı sunmaktadır. 6 DoF yanı 6 serbestlik derecesinde de takip sağlamaktadır. İçten dışa takip sistemi sayesinde harici istasyonlara ihtiyaç duymadan hareketleri izleyebilmektedir. Bütün sistemin ağırlığı kablolar hariç 490gram’dır. Yenilenen kulaklıklarda yine Valve tarafından geliştirilmiştir. 10mm kulaktan uzakta duran yerleşik kulaklıklar daha uzamsal bir ses deneyimi ile sanal gerçekliğin keyfini çıkarmanızı sağlayacak.

 

 

HP Reverb G2 tamamen yenilenmiş olan kontrolcü kumandalarıyla gelmektedir. Windows Mixed Reality kontrolcüleri ile benzer bir ön kısma sahip olan kontrolcüler daha ergonomik bir tutuş sağlamak üzere tasarlanmıştır. HP Reverb G2 kumandaları Microsoft Mixed Reality kontrolcülerinden farklı olarak touch panel yerine A-B ve X-Y tuşları yer almaktadır.

 

 

HP Reverb G2 satın al butonuna şimdi basarak 360AVM güvencesi ile bu muhteşem PC gaming VR başlığına sahip olabilirsiniz. 360AVM Türkiye sanal gerçeklik gözlükleri tedarik işleminde en gelişmiş hizmetleri en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Uygun fiyatlarla HP Reverb G2 satın almak için hemen online olarak sipariş verebilir ya da müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek ürün tedarikinin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

HP Reverb G2 Teknik Özellikleri:

Ekran Çözünürlüğü: Göz başına 2160 x 2160 Toplam 4320 x 2160

Ekran paneli: 2 x 2.98 inç LCD paneller

Ekran Yenileme Hızı: 90Hz

FOV: 114 derece

Ağırlık: 490 gram (kablolar hariç)

Takip Teknolojisi: 4 kameralı izleme, 6 Dof baş ve el takibi

Bağlantı Türü: USB Type C ve Displayport, 6 metre kablo

Ses: Valve Tasarımı Dahili Kulaklık

Kulaklık Girişi: Yok

Mekanik IPD: Var

Stand-alone Çalışma: Yok, PC gaming VR

Etiketler: hp reverb g2, hp reverb g2 fiyat, hp reverb g2 satın al, hp reverb g2 özellikler, hp reverb g2 inceleme, hp reverb g2 en uygun, hp reverb g2 en ucuz, hp reverb g2 kumanda, hp reverb g2 kol fiyat, hp reverb g2 çözünürlük
Kasım 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR