Oculus Go Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Go Fiyat Özellikler İnceleme ve Satın Alma

Oculus Go Fiyat, Özellikler, İnceleme ve Satın Alma Yöntemleri

Oculus Go fiyat/performans anlamında diğer All in One VR sanal gerçeklik gözlüklerinden bir adım önde olan bir sanal gerçeklik gözlüğüdür. Giyilebilir VR başlığı ve içerik alanında güçlü bir firma olan Oculus, Facebook bünyesine katıldıktan sonra teknolojisini daha da ileriye taşımıştır. Oculus Go 32/64 GB fiyat konusunda Türkiye’nin en uygun firması olarak sattığımız ürünler ile ilgili olarak müşterilerimize teknik destek sağlamaktayız. Bir yıl yurtdışı garanti imkanı sağlanmaktadır. Oculus Go satın al tuşu ile kolayca sipariş verebilirsiniz. Oculus Go fiyat teklifimiz ve kampanya indirimlerimizi takip ediniz.

 

Oculus Go özellikler bakımından incelendiğinde ekranın 2560 x 1440 piksel görüntü yani göz başına 1280 x 1440 piksel çözünürlüğünde bir görüntü sağlamaktadır. Yüksek çözünürlüğü sayesinde maksimum detaylı bir gerçeklik sunmaktadır. Oculus ilk kurumlum ve wifi bağlantısı için cep telefonu uygulaması ile ayarlamaları yapıldıktan sonra bağımsız bir şekilde (standalone) çalışmaktadır. Oculus Go inceleme yazılarında en çok övgü alınan konu oculus başlığının hafifliğidir. Hafif ve nefes alabilen kumaş yapısı sayesinde kolayca başa takılmakta ve ayarlanabilen bantlar ile mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Ek bir donanım ya da kablo ihtiyacı gerektirmeden çalışması ve Oculus Go sanal gerçeklik gözlüğü görüntü kalitesi ile VR alemini farklı bir boyuta taşımaktadır.


 

Oculus Go satın aldığınız zaman kutusunda şu parçalar ile birlikte gelmektedir; Oculus Go Başlığı, Mikrofiber Temizleme Bezi, Oculus Go kumanda, Kumanda Bilekliği, USB Şarj Kablosu, Gözlük Ara Parçası, Sağlık ve Güvenlik Kılavuzu, AA Pil. Oculus Go kumandası sayesinde uygulama ve oyunlarda dilediğiniz gibi gezinebileceksiniz. Oculus Go fiyatları incelendiğinde 360AVM.com satış kalitesi ile en uygun fiyatlarda satış gerçekleştirmektedir. Sanal gerçeklik gözlüğü en iyisi olarak değil herkes için sanal gerçeklik sloganıyla lansmanı yapılan Oculus Go VR da eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Oculus Go fiyat performans karılaştırılması yapıldığında ortalama ürünlerin üzerinde bir deneyim sunmaktadır.

 

 

Oculus Go inceleme yazılarında en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de sosyal bağlantı kurmasıdır. Oculus Go ile arkadaşlarınızla beraber oluşturduğunuz sanal odada film izleyebilir ya da sohbet edebilirsiniz. Oculus Go da yer alan avatarınız sanal oda da arkadaşlarınız tarafından görülebilecektir. Ayrıca Netflix ve binin üzerinde uygulama ve oyun deneyimini sunmaktadır. Uzun süreli şarj dayanımı sayesinde sanal gerçeklik uygulamalarının keyfini her an bir kablo bağlantısı zorunluluğu olmadan yaşayabilirsiniz. 3 boyutlu gömülü hoparlörleri sayesinde ek hiçbir donanım kullanmadan keyifle kullanabilirsiniz. Yine de Oculus Go üreticileri kulaklık kullanmak isteyen müşterileri için bir kulaklık bağlantı jakı yerleştirmişler. Oculus Go fiyat takibi için 360AVM.com adresine üye olarak bildirimleri açabilirsiniz.


 

Oculus Go 32 Gb sanal gerçeklikte en uygun VR gözlük olarak satışa çıkmasının sebeplerinden birisi Facebook şirketlerinden biri olan Oculus’un Go modellerine eşsiz fırsatlar sunmasıdır. Facebook’ta canlı yayın ve konserleri ya da futbol karşılaşmalarını Oculus Go sayesinde 360 VR video olarak izleme şansına sahip olacağınızı belirtelim. Oculus Go modelleri gözlük kullanıcıları içinde headset tasarımına ve kutu içerisinde yerleştirdiği gözlük ara parçası ile gözlüklü kullanıcıların gönlünü fethetmiştir. Headset tasarımı kumaş yapısı ile uzun süre sıkmadan kullanıma olanak sağlamakta ve yüzün hava almasını sağlamaktadır. Ayarlama bantları basit çözümü sayesinde ergonomik kullanım imkanı sunmaktadır.

 

 

Oculus Go uygulama mağazasındaki 1000+ VR oyun ve uygulama ile sanal gerçeklik dünyasının keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Canlı konserler ve festivalleri, spor müsabakalarını, film ve TV programlarını sanal gerçeklik ortamında izleyerek inanılmaz bir görüntüleme deneyimi elde edin.

 

Oculus Türkiye ve diğer ülkelerde henüz distribütörlük vermemektedir. 360AVM olarak Oculus Go Türkiye tedarik hizmeti veren firmamız Oculus Go sipariş veren müşterilerine garanti süresi (1yıl) boyunca ve sonrasında telefon ve eposta yoluyla destek hizmetlerini de vermektedir. 2015 yılından beri AR/VR alanında üretim, ürün tedariği, yazılım/oyun geliştirme ve 360 video prodüksiyon tecrübemizle tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz.  Sanal gerçeklikte Oculus Go tercih edenler Türkiye’nin her köşesine 360AVM.com üzerinde sipariş vererek Oculus Go VR tecrübesini 360AVM alışveriş keyfiyle birleştireceklerdir. 360AVM sanal gerçeklikte Türkiye’nin en tecrübeli dağıtıcısı olmanın gururu ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Etiketler: oculus, oculus go, oculus go fiyat, oculus go satın al, oculus go sipariş, oculus go tedarik, oculus go türkiye, oculus go inceleme, oculus go özellikler, oculus go 32 gb, oculus go 64 gb, oculus go 32 gb fiyat, oculus go 64 gb fiyat, oculus go nedir, oculus vr gözlük, oculus go vr gözlük, oculus go sanal gerçeklik gözlüğü
Ağustos 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR